Το i3LEARNHUB δημιουργήθηκε μέσα από την διδακτική εμπειρία χιλιάδων εκπαιδευτικών. Έχουν αφαιρεθεί περιττά εργαλεία που οι περισσότεροι από τους εκπαιδευτικούς δεν χρησιμοποιούν σε άλλες εφαρμογές και έχουν παραμείνει αυτά που είναι πραγματικά χρήσιμα απλοποιώντας τόσο την εκμάθησή του όσο και την χρήση του. Θα το λατρέψετε και εσείς και οι μαθητές σας.

Γιατί να επιλέξετε την Διαδραστική Εκπαιδευτική Σουίτα  i3LEARNHUB ?

 

easy

READY – SET – GO: Με το iLEARNHUB είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε και να δημιουργήσει διαδραστικά μαθήματα χωρίς εκπαίδευση.   Το λογισμικό είναι απαλλαγμένο από περιττά εργαλεία και ενσωματώνει μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζονται. Αναγνωρίζει όλες τις δημοφιλείς χειρονομίες πολλαπλής αφής που σας επιτρέπουν να διδάσκετε αξιοποιώντας στο μέγιστο την διαδραστική τεχνολογία οποιουδήποτε διαδραστικού πίνακα και να έχετε.

 

 

experience
INTUITIVE EXPERIENCE: Το i3LEARNHUB είναι το ΜΟΝΟ λογισμικό που αναγνωρίζει την χρήση πραγματικών εργαλείων (χάρακα,μοιρογωμονιο κλπ). Experience true collaboration by working with your physical measurement tools on your digital board or display. Students will not only understand things better, they will love it!
device
BYOD: Προετοιμάστε και παραδώστε μαθήματα σε οποιοδήποτε μέρος σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Involve τους μαθητές σας και κρατήστε την πρόσοψη τους με ψηφιακές ψηφοφορίες, μάθημα ένας προς έναν και συνεργατική διδασκαλία στην συνδεδεμένη τάξη. Το  i3LEARNHUB οποιαδήποτε συσκευή με την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

cost

 

SAVE MONEY: Εξοικονομήστε χρήματα επιλέγοντας την σουίτα i3LEARNHUB. Απολάυστε την ποιό εξελιγμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα στις υπάρχουσες συσκευές σας και αυξήστε την απόσβεση της επένδυσής σας. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό στο προσωπικό σας tablet, smartphone, laptop ακόμα και σε παλαιάς τεχνολογίας υπολογιστές.

 

timeSAVE TIME: Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο χρησιμοποιώντας το έτοιμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Το i3LEARNHUB περιέχει όχι μόνο μια πολύ μεγάλη συλλογή εργαλείων και εικόνων αλλά και μια συνεχόμενη κοινότητα με μαθήματα από εκπαιδευτικούς από όλον το κόσμο. Περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σελιδομετρητή (web browsing) σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε. Εχετε ένα λογαριασμό Dropbox ? Συνδέστε τον λογαριασμό σας με το i3LEARNHUB και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας.

 

hardware

 

MULTI-USER: Επιτρέψτε σε πολλαπλούς μαθητές να δουλεύουν ταυτόχρονα στον ίδιο διαδραστικό πίνακα. Χωρίστε τον πίνακα στη μέση με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε πολλοί μαθητές να χρησιμοποιούν τον ίδιο πίνακα ταυτόχρονα στην ίδια επιφάνεια χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία. Τώρα μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τα 10 σημεία αφής της συσκευής σας!

 

 

installationNO INSTALLATION: Το i3LEARNHUB δεν απαιτεί εγκατάσταση που σημαίνει ότι μπορείτε στιγμιαία να κάνετε log in στην συσκευή οποιοδήποτε για να έχετε πρόσβαση στα υπάρχοντα μαθήματα. Προσπελάστε τα μαθήματα σας οποιαδήποτε στιγμή και μοιράστε τα όπως επιθυμείτε. Το i3LEARNHUB σας επιτρέπει να σώσετε το μάθημα στην “Κοινότητα” στον δικό σας προσωπικό χώρο στην πλατφόρμα του σχολείου.

 

 

worry-free

 

WORRY FREE: Give teachers the comfort of using 1 platform on new and legacy hardware. i3LEARNHUB works perfect on all interactive solutions, no matter the brand or type. This allows teachers to present their lessons in any classroom, using their familiar platform.

Loading