Γιατί να επιλέξετε ένα διαδραστικό πίνακα i3Board?

 

hardware

 

Ακριβής, γρήγορη και αξιόπιστη αφή 10 σημείων: Όλοι οι i3Boards είναι εξοπλισμένοι με την ακριβή και αξιόπιστη τεχνολογία V-Sense. Αυτή η τεχνολογία είναι γρήγορη και πολύ ακριβής στην αφή, επιτρέποντας μέχρι και 10 ταυτόχρονα σημεία αφής. Γράψτε με το δάκτυλο σας, μια πένα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο

visuals

 

Άριστη ποιότητα προβολής: Η επιφάνεια i3 Duo είναι η ποιό ιδανική επιφάνεια για προβολές προσφέροντας ελάχιστη γυαλάδα και μηδενικά hotspots με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η οπτική κούραση. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε σκοτάδι στο δωμάτιο προβολής, μπορείτε να αφήνετε τα στόρια ανοιχτά, γιατί η επιφάνεια επίσης ελαχιστοποιεί τον αντικατοπτρισμό.

 

dry-erase

Τέλεια επιφάνεια στο σβήσιμο μαρκαδόρων για πίνακες: Η επιφάνεια i3 Duo είναι τέλεια στο σβήσιμο μαρκαδόρων για χρήση σε ασπροπίνακα καθώς δεν αφήνει σημάδια από το σβήσιμο. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή όποτε αισθάνεστε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό ασπροπίνακα, κανένα πρόβλημα! Ο πίνακας i3Board είναι η καλύτερη επιλογή για χώρους με κοινόχρηστους τρόπους εκπαίδευσης!

 

size-matters

Το μέγεθος παίζει ρόλο: Η  i3Board είναι η πρώτη που έφτιαξε Διαδραστικό πίνακα 135’’. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέγεθος σε διαδραστικό πίνακα στον κόσμο, γιατί το μέγεθος παίζει ρόλο! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε 10 σημεία αφής όταν δουλεύετε με 10 χρήστες σε μία επιφάνεια. Αυτή η τεράστια επιφάνεια επιτρέπει να ανοίξετε πολλά διαφορετικά παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς να χάνετε στην οπτική σας.

 

cost

Χαμηλό συνολικό κόστος απόκτησης:. Η τεχνολογία V-Sense αντέχει στην σκόνη. Το κάδρο του πίνακα όχι μόνο είναι όμορφο, αλλά κάνει και την συντήρηση του πίναλα εύκολη, χαμηλόνοντας τα συνολικά κόστοι για τον ιδιοκτήτη. Η εγγύηση ζωής που προσφέρεται στην επιφάνεια με σμάλτο και ατσάλι, συμπεριλαμβάνει την χρήση στο σπίτι που το περιβάλον είναι δύσκολο. Όλοι οι i3 Boards συμπεριλαμβάνουν μια βάση στήριξης για τον τοίχο.

 

 

Screen Shot 2015-04-22 at 12.01.25

 

Διαθέσιμα μοντέλα

i3board family

 

 

Loading